آرد-تافتون-لواش-شرکت آرد کیار-2

آرد تافتون و لواش

از آرد تافتون و لواش به عنوان یکی از مواد اولیه، جهت پخت نان های نازک خاورمیانه ای استفاده می شود.
آرد تافتون و لواش از بخش سبوس و اندوسپرم گندم استخراج شده و دارای خواص متنوعی است. استفاده از مواد تخمیری و خمیر مایه موجب افزایش طعم و عطر نان تافتون شده و میزان جذب مواد معدنی را افزایش می دهد.

جدول مواد تشکیل دهنده آرد تافتون و لواش

ماده تشکیل دهندهدر صد
خاکسترکل0.951-1.25
رطوبت14.2
پروتئینحداقل 11
گلوتن مرطوبحداقل 25
اسیدیتهحداکثر 3.5