آرد-نول-شرکت-آرد-کیار-1

آرد نول چیست؟

آرد نول یا آرد سفید با بافت یکنواخت و نرم یکی از آردهای مناسب جهت پخت انواع شیرینی است، که از میزان پروتئین بالایی برخوردار می باشد. در زمان آماده سازی آرد نول، 20 الی 30 درصد سبوس گندم جدا شده و آرد دارای ساختار نرم تری می گردد. همچنین آرد نول به دلیل وجود میزان گلوتن بالا از حالت کشسانی بالایی برخوردار می باشد.

آرد-نول-شرکت-آرد-کیار-2

ویژگی های آرد نول

پروتئین بالا
 آرد نول دارای مقدار بالای پروتئین است، که این ویژگی موجب تقویت سیستم ایمنی و ترمیم بافت ها می شود.

دانه بندی نرم و یکنواخت
بافت فرم آرد نول مورد استفاده در شیرنی پزی موجب افزایش طعم و عطر شیرینی می شود.

رنگ روشن و عاری از سبوس و لکه
آرد قنادی یا آرد نول با رنگ روشن، دارای میزان کمی سبوس است.

مهمترین کاربردهای آرد نول در صنعت غذایی شامل، پخت کیک، شیرینی، بیسکویت و دیگر محصولات شیرینی‌پزی و قنادی می‌شود.

جدول مواد تشکیل دهنده آرد نول1**

ماده تشکیل دهندهدرصد
خاکسترکل0.38-0.55
رطوبت14.2
پروتیینحداکثر 10
گلوتنحداکثر 25
اسیدیتهحداکثر 2.4