آرد بربری - شرکت آرد کیار

آرد بربری چیست؟

آرد بربری از آرد گندم تهیه شده و دارای میزان بالای گلوتن است. ساختار گلوتن موجود در آرد بربری موجب انسجام و افزایش حالت کششی نان می شود. برای تهیه خمیر بربری میبایست خمیر را به مدت 45 الی 120 دقیقه در مکان گرم نگه داشته تا فرآیند تخمیر کامل شود. نان بربری به دلیل میزان گلوتن بالا از  ماندگاری بالایی برخوردار است. برای غنی سازی آرد بربری از ترکیب اسید فولیک و آهن استفاده می شود. اسیدفولیک یک عنصر حیاتی برای سلامت سلول ها بوده و آهن موجود در آرد بربری نقش مهمی در ساخت هموگلوبین دارد.

آرد بربری- 2 - شرکت آرد کیار

ویژگی های آرد بربری

1. پروتئین: آرد بربری حاوی پروتئین است، این عنصر حیاتی نقش مهمی در افزایش انرژی و تقویت عضلات  دارد.

2. گلوتن: گلوتن یکی از پروتئین های موجود در آرد بربری بوده که موجب افزایش عطر، طعم و حالت کششی نان می شود.

3. ویتامین و مواد معدنی: آرد بربری حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلفی از جمله آهن، ریبوفلاوین (ویتامین B2) و نیاسین (ویتامین B3) است. این مواد نقش مهمی در افزایش قوای بدنی دارند.

4. فیبر: آرد بربری حاوی مقدار مناسبی از فیبر است که به هضم بهتر غذا و کنترل قند خون کمک می‌کند.

جدول مواد تشکیل دهنده آرد بربری

ماده تشکیل دهندهدرصد
خاکسترکل0.95-0.801
رطوبت14.2
پروتیینحداقل 11
گلوتنحداقل 26
اسیدیتهحداکثر 2.4