نان -کامل-شرکت - آرد- کیار

آردکامل چیست؟

آردی است که از تمام اجزای دانه (اندوسپرم ،جوانه وسبوس) پس از پوستگیری اولیه تهیه می شود. حداکثر سبوس گیری در این آرد 6 درصد است و به دلیل میزان سبوس بالایی که دارد رنگ تیره تری دارد به همین دلیل بهتر است از واریته های گندم با رنگ روشن تر برای آن استفاده کرد . همچنین وجود سبوس منجر به پارگی در شبکه گلوتن می گردد که بهتر است گندمی که برای تهیه این آرد استفاده می شود از کمیت و کیفیت گلوتن بالاتری برخوردارباشد.

سبوس گندم به عنوان غنی ترین منبع غذایی فیبر و الیاف گیاهی است که شامل مقادیر بالایی پروتیین ، کربوهیدرات ، املاح معدنی و ویتامین های گروه B و E

می باشد که در کاهش وزن و فشار خون ، تصلب شرائین ویبوست تاثیر بسزایی دارد .

آرد کامل دارای بالاترین میزان سبوس می باشد و با توجه به میزان جذب بالای آب توسط سبوس فرایند بیاتی در این نوع نان بسیار کمتر خواهد بود.

آرد کامل - شرکت آرد کیار - 2

ویژگی های آردکامل

این نوع آرد از لحاظ میزان پروتیین ، گلوتن ، فیبر وویتامین ها ومواد معدنی از سایر آردها غنی تر است .

جدول مواد تشکیل دهنده آردکامل

ماده تشکیل دهندهدرصد
خاکسترکل 1/501 حداقل
رطوبت12/5
پروتیینحداقل 12
گلوتنحداقل 26
اسیدیتهحداکثر 4.1