آرد ستاره شرکت آرد کیار

آرد ستاره چیست؟

آرد ستاره یکی از بهترین آردها جهت پخت نان های نیمه حجیم بوده که دارای ترکیبات پروتئینی و گلوتن است. آرد ستاره از ترکیب اندوسپرم یا مغز‌دانه گندم بدست آمده و مناسب پخت نان‌های فانتزی  است. گلوتن موجود در آرد ستاره موجب حفظ گازهای تخمیری در خمیر نان می شود، این گازها در زمان پخت نان با بخار آب ترکیب شده و نان را ترد و پوک می کند.

آرد ستاره شرکت آرد کیار 2

ویژگی های آرد ستاره

آرد ستاره یکی از بهترین آردها جهت پخت نان‌های حجیم و نیمه حجیم است. ترکیبات موجود در آرد ستاره  موجب افزایش کیفیت نان‌های صنعتی می شود.

خصوصیات آرد ستاره

ترکیب مغز دانه گندم

آرد ستاره از ترکیب مغز دانه گندم با  سایر قسمت‌های اندوسپرم (مغزدانه) گندم تهیه شده، که این ترکیبات  موجب افزایش ماندگاری و تردی نان می شوند.

میزان پروتئین
آرد ستاره دارای میزان پروتئین 12 الی 13 در‌‌صدی است، که این‌ میزان پروتئین نقش مهمی در افزایش کیفیت و قوام نان دارد.

میزان گلوتن بالا
گلوتن موجود در آرد ستاره موجب افزایش خاصیت ویسکوالاستیک (خواص ویسکوزیته و الاستیسیته در مواد) خمیر می شود،  این خاصیت موجب حفظ گازهای حاصل از تخمیر در نان می شود. گلوتن موجود در آرد ستاره موجب افزایش کیفیت و ماندگاری نان می شود.

از آرد ستاره جهت تولید انواع نان ساندویچ، همبرگر و نان تست استفاده می شود.

جدول مواد تشکیل دهنده آرد ستاره

ماده تشکیل دهندهدرصد
خاکسترکل0.551-0.8
رطوبت14.2
پروتئینحداقل 11
گلوتنحداقل 26
اسیدیتهحداکثر 2.4